PCB-assemblage

Wij doen aan bestukking van PCB’s, zowel SMD als through hole. Wij werken uw idee verder uit tot een volledig werkend product. Uw project wordt in verschillende stappen gerealiseerd: van schematekening tot productie. U kunt bij ons terecht voor één of meerdere van deze diensten, maar ook voor totaalprojecten. Wij bestukken prototypes of grotere reeksen manueel of machinaal en leveren indien gewenst de benodigde componenten aan. De inkomende onderdelen worden grondig geïnspecteerd.

Bestukken van SMD en Through hole

Wij bestukken SMD en/of through hole, enkelzijdig en/of dubbelzijdig, al dan niet gelijmd. Wij verwerken SMD componenten van 0402 tot QFN/BGA en PCB’s tot een grootte van 500x330mm. Nadien gebeurt een visuele inspectie van de PCB’s. Tenslotte testen we volgens de specificaties van de klant, verpakken en verzenden of leveren de afgewerkte producten.

Zijn er minimum- en maximumaantallen?

Neen. U kunt bij ons terecht voor 1 PCB of voor 1000 PCB’s. Wijzelf zijn gespecialiseerd in prototypes en oplages tot ongeveer 1000 stuks. Indien u grotere orders wenst, verkiezen wij op afroepbasis te werken. Wenst u toch grotere (>1000 stuks) orders in 1 keer, gaan wij samen met u bekijken wat mogelijk is binnen welke termijn.

Offerte nodig voor PCB bestukking?